Uramljivanje Slika

Potrebno Vam je uramljivanje slika? Ramovi za slike, svih oblika, dimenzija i boja, prema Vašim željama - najniže cene - KUM Beograd.

Sasvim sigurno u svom domu imate makar jedan zid koji stoji potpuno prazan, i koji Vas navodi da se i sami osećate tako. Prazno i otužno. Umesto da svakoga dana gledate u istu praznu površinu, obogatite je nekim lepim detaljem, i unesite osveženje u dom. Nikada ne mogu da omanu – ramovi za slike. Zavirite u svoje stare foto albume ili foldere svog računara, i pronađite neke fotografije sa nezaboravnog godišnjeg odmora ili rođendanske žurke, na kojoj ste okruženi prijateljima. Takav momenat na fotografiji sigurno ne želite zaboraviti, i zato ga uramite i postavite na zid, koji će sada u Vama izazivati samo prijatna osećanja, i podsećanje na neka dobra stara vremena. Ram može veoma uticati na lepotu umetničkog dela. Iskoristite to pametno!

U našoj ponudi nalazi se širok izbor gotovih ramova za slike i goblene, fazeta, ramova od medijapana. Naše stručno i ljubazno osoblje, pomoćiće Vam da odaberete pravi ram za slike. Uramljivanje slika bi trebalo biti takvo, da ramovi, zajedno sa slikom, čine jednu kompaktnu celinu, a ne da ram odudara od slike i narušava njenu vrednost i lepotu. Pri odabiru rama za sliku, obratite pažnju na dominantnu boju na slici/fotografiji koju želite da uramite. Poželjan je kontrast, tj. uramljivanje slika jarkih boja, ramom blažih nijansi, i obrnuto.

Da li ste znali da ukoliko uramljene fotografije okačite jednu ispod druge, postićićete utisak vizuelno višlje prostorije? Sličan efekat ćete postići i postavljanjem fotografije u visini malo ispod nivoa očiju. Ideje koje omogućavaju ramovi za slike su nepresušne. Ponavljamo, bitno je da ram ukazuje na sliku, a ne da bude celina za sebe.

Usudite se da iskombinujete nekoliko slika koje će krasiti jedan zid. Opet, kao bitan se pojavljuje – ram za sliku. Slike mogu biti urađene u različitim dimenzijama, stilovima i tehnikama, ali je poželjno da im je ram od istog materijala, jer će samo tako delovati harmonično.

Garantujemo da su naše cene uramljivanja slika među najnižim u Beogradu. Ne verujete? Slobodno proverite, mi nestrpljivo očekujemo Vašu posetu našem malom svetu ramova za slike, svih mogućih boja, stilova i dimenzija.