Kaljeno Staklo

Staklorezac KUM izrađuje kaljeno staklo za kuhinje, tuš kabine, staklena vrata, stakleni pregradni zid, staklene ograde - najniže cene u Beogradu.

Kaljeno staklo je staklo izuzetno visoke sigurnosti, otporno na udare, grebanje, teška opterećenja i visoku temperaturu koja seže čak do 250 stepeni, te se zbog svoje isplativosti sve više primenjuje u 21. veku. Upotrebljava se za staklena vrata, stakleni pregradni zid, staklene ograde, staklene nadstrešnice, tuš kabine, staklene fasade, staklo za kuhinje i drugo.

PROCES
Kaljenje stakla je proces koji se sastoji od dve faze: prvo se zagreva na veoma visokoj temperaturi, a zatim naglo hladi, pri čemu se površinski sloj stakla skuplja i tako ga čini tvrđim i otpornijim. Karakteristika koja je, verujemo, najvažnija ukoliko se odlučite za ovu vrstu stakla, jeste da prilikom njegovog pucanja ne ugrožavate nikoga u neposrednoj blizini, jer se ono raspada na veliki broj sitnih i potpuno bezopasnih komadića. Samim tim će i vaši najmlađi članovi porodice u svako doba biti bezbedni.

 

KALJENO STAKLO CENA
U staklorezačkoj radnji „KUM“ nudimo kvalitetnu uslugu ugradnje kaljenog stakla po povoljnoj ceni. Bilo da želite svoj prostor učiniti elegantnijim i estetski jedinstvenim, ili se, pak, zbog njegove sigurnosne primene odlučite da obogatite i osvežite svoj dom, naši stručnjaci su uvek spremni da Vam izađu u susret i u kratkom roku realizuju Vašu zamisao, a uveravamo Vas da je cena kaljenog stakla, kod nas, najniža u gradu.

PRIMENA U KUĆI i KANCELARIJI
Kaljeno staklo za kuhinje u poslednje vreme je sve zastupljenije na našim prostorima. Možete urediti Vaš kuhinjski prostor tako što ćete ga oplemeniti staklenim površinama, a u isto vreme dobiti veću praktičnost i savremeni izgled. Osim što ćete je lako održavati i čistiti, ukoliko u kuhinji provodite dosta vremena, uživaćete i u njenom novom izgledu, pa će Vam ubrzo postati omiljeni deo stambenog prostora.
Ukoliko niste sigurni da je ovo prava stvar kojom ćete oplemeniti životni ili poslovni prostor, napomenućemo da za Vas možemo izraditi i sve popularnije peskirano staklo, od kog se najčešće izrađuju tuš kabine, staklena vrata i stakleni pregradni zidovi. Ovim ćemo obično parče stakla pretvoriti u Vaš omiljeni estetski detalj.

 

Staklorezačka radnja KUM ima dugogodišnje iskustvo i može se pohvaliti timom stručnjaka u oblasti staklorezačkih poslova. Profesionalno ćemo obraditi za Vas svaku površinu stakla, pa će kaljeno staklo u našoj izradi zadovoljiti i one sa istančanim ukusom.

Ne samo da ćete rizikovati i najmanje povrede, već će naše ljubazno osoblje spremno saslušati svaki Vaš predlog i opravdati poverenje koje ste nam poklonili!