Ogledala

Staklorezac KUM izradjuje ogledala po meri za kupatila, spavaće sobe, predsoblja, kao i druge prostorije i namene - najniže cene - KUM Beograd.

Tradicija upotrebe ogledala prilikom uređenja prostora datira još iz stare Kine, kada su ona postavljana na karakteristična mesta kako bi skrenula tok pozitivne energije, dodatno osvetlila i uvećala prostoriju. Još je Luj XIV na svom dvoru, koristio ogledala u dizajniranju odaja.

U slučaju da se ne možete odlučiti kojom slikom da ukrasite zid, ogledalo će biti pun pogodak. Postavljeno na pravo mesto, ogledalo će raširiti svetlost od prozora ka čitavoj prostoriji i istaćiće sve boje i oblike u njoj. Međutim, budite pažljivi sa upotrebom ogledala, jer ono takođe može reflektovati neki nedostatak i čak ga duplirati. Ne biste želeli da neku pukotinu u zidu naspram ogledala, vidite još i u odrazu.

Savremeni uslovi stanovanja ostavljaju nam malo prostora namenjenog za kupatilo, pa je stoga, često prostor ogledala za kupatilo sveden na vrata ormarića za kozmetiku. Međutim, pravilnim rasporedom elemenata, sebi i svojim ukućanima možete obezbediti dovoljno prostora za jutarnje ogledanje, ali i prijatan osećaj tokom sređivanja u toaletu.

Ogledala pronalaze svoju namenu od poda do plafona. Ogledala na plafonima sve su popularnija u dizajnu enterijera. Dodaju glamur i vizuelno povećavaju prostor. Kada je u pitanju izrada ogledala na plafonu, na prvom mestu nam je bezbednost klijenata. Ogledalo je prilepljeno na drvenu ili furniranu površinu, pričvršćenu za plafon. Može biti u jednom komadu ili u tzv. pločicama i u kombinaciji sa rasvetom stvoriti originalni dizajn.

Drage dame, više se ne morate udaljavati od Vaših ormara kako biste na ogledalu proverili da li ste odabrali pravu kombinaciju. Obratite se staklorezačkoj radnji “KUM“, i mi ćemo Vam brzo, ali stručno montirati ogledalo na unutrašnjoj ili spoljašnjoj strani vrata ormara.

Ukoliko ste zamislili neki neobičan i Vama poseban oblik, obratite nam se sa željenim nacrtom, i već u kratkom roku moći ćete da uživate u čarima ogledala po meri. Jednostavan, ali veoma efektan detalj, koji će podjednako oduševiti i decu i odrasle.

Mogućnosti su neograničene, na Vama je da ih iskoristite. Prvi korak je poseta staklorezačkoj radnji “KUM“